Skip to main content

intro

terapia logo

Pentru Oameni. Pentru viata.

timeline
 
 

Scriem istorie in slujba sanatatii oamenilor de 100 de ani!

In 2021, Terapia - o companie SUN PHARMA - implineste 100 de ani de existenta si aniverseaza 100 de ani de grija pentru sanatatea oamenilor.
Dupa un secol de experienta combinata cu inovatii de top, stim ca sanatatea este masura tuturor lucrurilor. Din acest motiv, menirea noastra - de atunci si de acum – este sa contribuim la mentinerea sanatatii oamenilor pentru o viata intreaga si nu avem nicio intentie sa ne oprim aici.
Cu performante dovedite in timp, la 100 de ani de activitate, Terapia - o companie SUN PHARMA este cea mai importanta companie de medicamente generice si produse OTC din Romania si, in acelasi timp, cel mai longeviv brand activ in piata farmaceutica locala.

Devotament si inovatie inca din 1921

Cand spunem Terapia, spunem istorie, traditie si experienta: infiintata in 1921, compania a devenit primul detinator al unui certificat de buna practica de fabricatie emis in Romania, in anul 1999, dar si primul producator farmaceutic local cu un centru propriu de studii clinice de bioechivalenta, in 2002.
Impreuna cu o echipa de peste 800 de oameni pasionati, incepand cu anul 2015, Terapia a devenit parte din Sun Pharma, a patra cea mai mare companie farmaceutica de produse generice si specializate din lume.
In prezent, exportam medicamente in 25 de tari si producem anual 93 de milioane cutii de medicamente, avand un portofoliu de neegalat, atat din punct de vedere al tehnologiilor de fabricatie precum si al calitatii produselor, ce acopera o gama larga de arii terapeutice: sistemul cardiovascular, sistemul nervos central, sistemul musculo-scheletic, antiinfectioase de uz sistemic, antineoplazice si imunomodulatoare, sistemul respirator, tract digestiv si metabolism etc.

Impreuna spre un nou secol de progrese pentru sanatate!

Si in urmatorii 100 de ani, vom continua sa aducem stiinta, tehnologia si inovatia aproape de oameni, pentru o viata mai buna!

Un drum facut impreuna cu tine!
Multumim!

Aniversam impreuna 100 de ani de activitate in slujba oamenilor si a vietii in care am imbinat experienta,
traditia si inovatia pentru ca tu sa te poti bucura de viata pe deplin.

 

Logo

De 100 de ani impreuna,
pentru oameni, pentru viata.

Sun Pharma a avut o traiectorie ascendenta inca de la inceput, din anul 1983, si a devenit prima si cea mai valoroasa companie farmaceutica din India, pe baza capitalizarii de piata. Afacerea noastra a crescut in cea mai mare parte in mod organic, insa, de-a lungul timpului, ne-am extins activitatea si prin parteneriate, acorduri, colaborari si achizitii. Cea mai importanta achizitie a fost anuntata in luna martie 2015, atunci cand Ranbaxy Laboratories Limited, inclusiv Terapia, au devenit parte a grupului Sun Pharma. Din acel moment, denumirea comerciala a subsidiarei noastre din Romania a devenit Terapia – o companie SUN PHARMA.

Astazi, prezenta globala a Sun Pharma este sustinuta de 44 de facilitati de productie localizate pe 6 continente, centre de cercetare si dezvoltare in intreaga lume si o echipa multiculturala, formata din 32.000 de oameni si peste 50 de nationalitati. Compania promoveaza excelenta prin inovatie, avand o echipa de mai mult de 2.000 de oameni de stiinta si investind anual aproximativ 7% din cifra de afaceri in activitati de cercetare si dezvoltare.

exclamation

Suntem mereu in slujba sanatatii oamenilor si imbinam experienta, traditia si inovatia pentru ca tu sa te poti bucura de viata pe deplin.